Előjegyzés

BAGOLY EGÉSZSÉGHÁZ

KECSKEMÉT, BAGOLY UTCA 1/A.

email: info@bagolyegeszseghaz.hu

Tel.: (+36) 76 495 555

×
Dr. Gergely Zsolt

Dr. Gergely Zsolt


Dr. Gergely Zsolt


1976-ban születtem. Gyermekéveimet Nagyváradon töltöttem.


A nagyváradi Juhász Gyula gimnáziumi tanulmányaim befejezése és az érettségi vizsga után felvételt nyertem a Marosvásárhelyi Orvostudományi Egyetem magyar nyelvű szakára, ahol 2002-ben végeztem.

Az Orvostudományi Egyetem elvégzését követőn a Kecskeméti Megyei Kórház Baleseti és Kézsebészeti Osztályán helyezkedtem el.

2009-ben Ortopédiából és Baleseti Sebészetből szereztem szakvizsgát „Kiválóan megfelelt” eredménnyel.

 2011-ben Kézsebészetből is sikeres szakvizsgát tettem.


A Bagoly Egészségházban 2010 és 2013 között Ortopédiai magánrendelést folytattam.
2013-2016 között külföldi tapasztalatszerzés céljából családommal Németországba költöztünk. Rheinland-Pfalz tartományban, Bad Kreuznachban dolgoztam Ortopéd főorvosként, ahol rendszeresen tartottam német nyelvű előadásokat. Németországi kint tartózkodásom alatt a gerincsebészetben, a gerincbetegségek konzervatív kezelésében, valamint a mozgásszervi betegségek konzervatív kezelésében tapasztalatokat szereztem, amelyeket a továbbiakban az itthoni betegek gyógyításában szeretném kamatoztatni.


Műtéti tevékenység:

 
Különösen kedvelem a minimál invazív sebészeti beavatkozásokat, mint például az arthroszkópiákat, az előláb korrekciós műtéteket, valamint kézműtéteket. Előszeretettel foglalkozom a tendinosisok ( Pl.: teniszkönyök és golfkönyök) konzervatív és műtéti kezelésével is.

Tudományos tevékenység:

 
Hazai szakmai kongresszusokon 18 önálló tudományos előadást tartottam, illetve további 34 előadás társszerzője voltam. Több külföldi Kézsebészeti és Ortopéd-Traumatológiai (EFORT) kongresszuson vettem részt és tartottam tudományos előadásokat. Tudományos érdeklődési területeim közé tartozik többek között a tendinosisok kezelése Autológ Trombocita Koncentrátummal (GPS, ACP), amelyet jó eredménnyel alkalmazok a mindennapi gyakorlatban pl.: teniszkönyök, golfkönyök esetében. Ebből számos első szerzős és társszerzős tudományos cikk is született, melyet több hazai és külföldi Kézsebészeti és Ortopédiai kongresszuson is bemutattam.


A következő társaságoknak vagyok tagja:


Magyar Ortopéd Társaság

Magyar Kézsebészeti Társaság

Magyar Traumatológus Társaság


Weboldalfejlesztés...